Koncentrat do ręcznego mycia naczyń i urządzeń grapefruit
Przeznaczenie: Koncentrat do ręcznego mycia naczyń i urządzeń w zakładach przemysłu spożywczego oraz gastronomii. Nie zawiera fosforanów.
Sposób użycia: 10-50 ml/10l wody (ok. 10°C - 45°C). Naczynia i powierzchnie mające kontakt z żywnością po umyciu wypłukać zdatną do picia.
Zawiera: sole sodowe siarczanowanego etoksylowanego alkoholu C12-15, sole sodowe kwasów C14-16-hydroksyalkano i C14-16-alkeno sulfonowych, alkiloamidopropylobetaina, amidy, C8-C18 parzyste, C18 nienasycone, N,N-bis(hydroksyetylowe), anionowe środki 5 – 15%, niejonowe środki powierzchniowo czynne < 5%, amfoteryczne środki powierzchniowo czynne < 5%, środki konserwujące (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol), kompozycja zapachowa.
Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze od 5°C do 35°C. Chronić przed mrozem i bezpośrednim nasłonecznieniem.
Termin trwałości: 2 lata od daty produkcji.